Lépjen velünk kapcsolatba!


Az első és egyetlen egyiptomi ingatlanbefektetés vadász vállalkozás!


Európai minőséget kínálunk egyiptomi árakon.
 

Ajánlatunk


Családunk egész Egyiptom területén foglalkozik ingatlanbefektetéssel, ingatlankereskedelemmel és ingatlankivitelezéssel.

Kész ingatlanok vevői igény alapján való felkutatására specializálódtunk, valamint szerkezetkész lakások kulcsrakész és teljesen berendezett kialakításáig és befejezéséig, egyedi belső építészeti megoldások megvalósításáig, széles körben nyújtunk magas minőségű szolgáltatásokat visszatérő és új ügyfeleink részére.

Nagyon sok olyan ingatlanról tudunk, ami az online felületeken nincs jelen, így sem a facebookon sem egyéb hirdetésekben nem szerepel. Egyiptomban az ingatlan eladások javarészt más "csatornákon' keresztül történnek, éppen ezért a mi legfőbb előnyünk, hogy mindennapjainkat itt élve a helyismeret és a kialakított megbecsült közösségi szerepünknek köszönhető kapcsolati tőke extrém költséghatékony és kivételes lehetőségekhez ad alapot.
Gyakorlő Jogászként és befektetőként naprakészen a helyi (Egyiptom) és nemzetközi ingatlanjogi normákból, európai vevőknek keresve és teljeskörű adás-vétel lebonyolítással foglalkozva, helyi ügyvéd kollégákkal, háttérrel együttműködve kinálok hamisithatatlan és utánozhatatlan ajánlatokat és ingatlannal kapcsolatos szolgáltatásokat. Mindezzel könnyeddé, gondtalanná tesszük a keresés és a vásárlás teljes ügymenetét, biztonságos jogi körülményeket teremtve.

Mivel is foglalkozunk?

A teljesség igénye nélkül nehány apróság a tevékenységünkről:
Ingatlan fejvadász szolgáltatás ( Egyéni igény alapján célzott keresés)
Szerkezetkész lakás teljes kivitelezése, profi garanciális munka, tettrekész szakmai csapat
Kész ingatlanok célzott igényre szabott felkutatása
Tárgyalás
Áralku, esetleges részletfizetési konstrukció ügyintézése
Jogi tanácsadás és teljeskörű ügyintézés lebonyolítása
Adás-vétel ügyintézés
Országos partnerhálózat
Belső építészeti arculat kialakítás
Teljes berendezés, asztalos és egyéb profi szakemberek biztosításával Különleges és egyéni ötletek kivitelezése
All inclusive szolgáltatások

Miért érdemes ingatlant vásárolni Egyiptomban?

Elsősorban a 365 napon át csodásan melengető, néha perzselő napsütés említeném...
A D-vitamin kifogyhatatlan forrását, a Vörös tengert, vagy a Földközi tengert mind látványban, mind érzetben kiemelkedő előnyként említeném.

Hogy mi van még?
Magyarországi viszonylatban egy garázs áráért 2 szobás csodás saját ingatlant vásárolhat teljes jogi biztonsággal bárki! Egy garázs kilátása mégsem olyan megnyugtató, mint a tengeré, a hegyeké, esetleg belvárosi nyüzsgésé.
Befektetési cél sem kell, hogy fennálljon, hiszen önmagában arra is van lehetőség, hogy saját lakásban hotel szintű all inclusive ellátást élvezzen a kikapcsolódni vágyó tulajdonos. Mindezt úgy, hogy átéli az önállóság és szabadság minden elvárható léptékét.

Egy szerkezetkész lakás végső kialakítása felkészült csapattal és garanciával rengeteg referenciával, kézzel fogható üzleti múlttal rendelkezünk. A leendő tulajdonosnak nem kell hozzá semmi más, csupán megálmodni mit is kíván megvásárolni, vagy megvalósitani.

Azoknak pedig, akik még többet szeretnének a pénzükért kapni, a kiadás lehetősége napi, heti, két-, háromheti, havi bérbeadással kalkulálható. Ez gyakorlatban a lakás adottságaitól, elhelyezkedésétől, nagyságától és adott szezontól függően változó mértékű bevételt jelenthet.

Minden igényre és „pénztárcára” van megoldásunk!

Valójában csak megoldásink vannak. :-)